Betaalmogelijkheden

Uw betaling op Fashionobsession.eu

Onze betalingen gaan allemaal via de beveiligde systeem van DocData payment services. Zodat u in alle rust veilig uw betalingen kan doen, zonder risico’s en zonder dat er iemand bij uw betaalgegevens kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw betaling af te ronden. Alle betaalmogelijkheden zijn gratis.

iDEAL

Uiteraard kunt u op Fashionobsession.eu betalen met iDEAL, dit is eenvoudig en snel via uw eigen bank. Het voordeel is dat een betaling met iDEAL meteen bij ons binnen is en wij uw bestelling dus meteen kunnen verwerken. Dat is dus erg handig voor uw last minute bestelling.

Mister Cash

Dit is de bankbetaling voor onze Belgische klanten. Na het invullen van uw adres gegevens is het mogelijk om voor deze betaaloptie te kiezen. Mister Cash betalingen zijn over het algemeen heel snel bij ons binnen. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden.

Direct E-banking

Dit is de bankbetaling voor onze Duitse klanten. Na het invullen van uw adres gegevens is het mogelijk om voor deze betaaloptie te kiezen. Direct E-banking betalingen zijn over het algemeen heel snel bij ons binnen. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden.

Paypal

Uw betaling kan ook afgerond worden met Paypal, dit is veilig en wereldwijd betaalgemak. Paypal wordt inmiddels door meer 100 miljoen mensen wereldwijd gebruikt als betaling systeem. Bestellingen met Paypal duren iets langer om bij ons binnen te komen dan betalingen met Ideal, maar over het algemeen zijn deze ook binnen een uurtje bij ons binnen en wordt uw bestelling dan meteen verwerkt.

Creditcards

Betaling met creditcard is ook mogelijk, wij bieden de mogelijkheid om te betalen met Maestro, Mastercard of Visa. Uw betaling wordt dan verwerkt en goedgekeurd door het beveiliging systeem van DocData. Ook nu wordt uw bestelling verzonden zodra uw betaling is verwerkt. De creditcards waarmee u kunt betalen zijn Mastercard, Maestro en Visa.

Vooruitbetaling per bank

Ook is het mogelijk om uw spulletjes te betalen met een bank betaling vooraf. Per mail of per telefoon geeft u dan aan ons door welk artikel u wilt, in welke maat en kleur. Wij reserveren dit artikel dan voor u. U ontvangt dan de betaalgegevens van ons. Hiermee kunt uw betaling voltooien. Wij sturen uw bestelling dan naar u op zodra de betaling bij ons binnen is.

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om met een bankoverschrijving te betalen. U ontvangt dan een betaallink in uw email om de betaling af te ronden. Uw bestelling wordt dan door ons verwerkt zodra u de betaling heeft verricht. Deze betaal-link werkt een tijdje maar dit wil niet zeggen dat de items al die tijd worden vastgehouden. Deze worden gereserveerd voor de tijd die het duurt voor de betaling om binnen te komen, indien meteen verricht.

Klarna Invoice

Dit is een betaling achteraf, nadat u de spulletjes heeft ontvangen. U kunt dan eerst rustig thuis passen en beslissen. Wij vragen geen extra bijdragen voor het gebruik van achteraf betalen. Meer informatie over Klarna Invoice vind u hier.

Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben over de betaalmogelijkheden van Fashionobsession.eu dan kun je een e-mail sturen naar info@fashionobsession.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fashionobsession.eu

Abonneer en krijg 10% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: