Return Policy 

Retour sturen en – of ruilen

Bent u toch niet helemaal blij met uw aankoop of past het net niet mooi. Jammer maar geen nood want uw gekochte artikelen mogen altijd worden geretourneerd of geruild. Uw artikel moet dan binnen 14 dagen na ontvangst weer worden terug gestuurd. Deze termijn gaat in zodra het pakket bij u wordt aangeboden. Na deze termijn is ruil of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief. Als u het artikel wilt ruilen voor een andere maat is het handig ons even te mailen. Wij kunnen het gewenste artikel dan alvast voor u reserveren.

Hoe te ruilen of retour te sturen.

We hebben onze retour procedure zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat u het heel eenvoudig kunt afhandelen. Het is niet nodig om een retour aan te melden en u heeft daar geen apart retour nummer voor nodig. U stuurt het gewoon binnen de 14 dagen zicht periode aan ons terug. Wilt u toch aangeven het retour te sturen, dan mag u ons contacten. In uw pakket vindt u een oa een retour formulier zodat u dat niet hoeft te downlaoden en uit te printen. Als u dit voor ons wilt invullen dan kunnen wij uw retour snel behandelen als het bij ons binnen is. We willen het wel graag terug ontvangen in dezelfde verzenddoos zodat de spulletjes ook netjes weer bij ons terug komen
Retouren moeten in dezelfde verpakking als waar het artikel in is verzonden terug worden gestuurd.(niet in een envelop, tas of zak!) Dan blijven de spulletjes het mooist. Retourzendingen moeten in de originele verpakking compleet met alle tags - kaartjes - etiketten er nog aan bevestigd terug worden gestuurd. In uw pakket vindt u ook een retour formulier, deze dient mee retour gestuurd te worden en volledig te zijn ingevuld. Als u nog vragen heeft over het invullen van dit formulier mag u altijd contact met ons opnemen. Het onderste strookje van het formulier met onze adres gegevens kunt u eenvoudig op het pakket plakken als u het retour wilt sturen. Het retourneren van artikelen is altijd voor eigen rekening en risico. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

Het recht van retour

NIET GOED =  GELD TERUG.
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen veertien (14) dagen aan Fashionobsession.eu te retourneren. Ook sale items mogen gewoon retour. Het artikel moet dan uiterlijk binnen 15 dagen na verzending bij ons binnen zijn. Hierbij gelden de volgende voorwaarden: Het artikel mag niet gebruikt zijn en moet onbeschadigd en compleet in de originele verpakking worden teruggestuurd. Ook alle kaarten en dergelijke moeten nog aan het artikel zijn bevestigd. Dat betekend dat het wel gepast mag zijn maar niet gedragen mag zijn. Behandel een product dat je wenst retour te sturen dus altijd voorzichtig en met zorg. De kosten voor retourzendingen komen voor eigen rekening. Wij proberen uw retour zo snel mogelijk te verwerken. Ruilingen worden meestal dezelfde dag nog voor u omgeruild en verzonden. De retour betalingen worden zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 2 weken terug geboekt op de rekening van waar is betaald. Indien er is betaald met een tegoed wordt deze bij retour weer bijgeschreven bij het tegoed. Retour kan naar:

Fashionobsession.eu
Gentsestraat 7
4551 CC Sas van Gent

Gebrek aan het artikel

Indien een artikel een gebrek heeft of een productie fout dient u dat binnen 7 dagen aan ons te melden. Aan te raden is dus het artikel goed te controleren zodra u het binnen heeft. Wij proberen u dan zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Garanties vervallen als artikelen gedragen en-of gewassen zijn.

 

Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben over de Return Policy van Fashionobsession.eu dan kun je een e-mail sturen naar info@fashionobsession.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fashionobsession.eu

Abonneer en krijg 10% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: